Kova on peli-intoni, joten osatkin julkaistaan nopeaan tahtiin ja niitä tulee paljon.

 

Iisakki oli hoputtamassa vaimoaan jo sairaalaan, ja hän ehti vaatteet vaihtaa, mutta eivät he kerenneet lähetä, sillä...

 

Carabelle synnytti poikalapsen, joka sai nimekseen Wally.

 

Tuore äiti vei vastasyntyneen kehtoon ja hän tunsi uutta poltetta mahassaan. Hän saisi kaksoset!

 

Carabelle synnytti toisen poikavauvan nimeltään Blake.

 

Carabelle vei Blaken kehtoon, joka oli Wallyn kehdon vieressä.

 

Carabellen supistukset jatkuivat. Hän saisi kolmoset!

 

Carabelle synnytti vielä kolmannen poikalapsen. Lapsi nimettiin Roniksi.

 

Ronille jouduttiin ostamaan uusi kehto, sillä heidän kehtonsa loppuivat kesken, sillä lapsia tuli niin paljon kerralla.

 

Tässä ovat kaikki poikalapset. Vasemmalla on Blake, sen vieressä olevassa kehdossa on Wally ja viimeisenä Blakea ja Wallya vastapäätä Ron. Kaikki kolme lasta joutuivat samaan huoneeseen. Kaikki kolme lasta osoittautuivat myös vampyyreiksi! Iisakki ja Carabelle saivat siis vampyyrikolmoset. Oi kuinka mukavaa!

 

Carabelle oli onnellinen kolmosista ja jaksoi hoitaa heitä yöt ja päivät. Aina kun joku itki, itkivät kaikki, mutta onneksi jokainen sai omalla vuorollaan äidiltään huomiota. Samuel ja Iisakki olivat myös innoissaan lapsista ja molemmat löysi jatkuvasti kolmosia hoitamassa.

 

Iisakin piti tehdä töitä kahta kauheammin elättääkseen suuren perheen. Onneksi kuitenkin Carabelle sai vähän rahaa vaikka oli äitiyslomalla.

 

Onneksi sentään tuoreille vanhemmille jäi aikaa toisilleensakin. "Hankittaisiinko pojille vielä pikkusisarus?" Iisakki kysyy, kun kolmoset on laitettu nukkumaan. "Kyllä se onnistuu, mutta enään en halua toisia kolmosia enkä myöskään kaksosia. Yksi lapsi riittää." Carabelle sanoi.

 

Niimpä he siis ryhtyivät toimeen. Peiton alla kuhisi ja neljättä lasta yritettiin. Eri asia on onnistuiko yritys.

 

Parin päivän päästä eräänä aamuna Carabellellä oli todella huono olo. "Tämä taitaa olla sitä aamupahoinvointia, joka kuuluu raskauteen..." Carabelle puhui hiljaa itsekseen tyhjennettyään mahansa pönttöön. "Täytyy käydä ostamassa raskaustesti niin asia selviää." Carabelle päätti ja veti vessan. Hän lähti kauppaan ostamaan testiä.

 

Carabelle osti raskaustestin ja hän kierteli hieman kaupungilla sen jälkeen. Carabelle tutustui työpaikkansa edessä seisoskelevaan Reko Jänttiin. Reko oli Carabellen tavoin myös julkkis. Reko joutui pian kuitenkin lähtemään pian, sillä hänen oli käytävä ruokaostoksilla.

 

Illan hämärtyessä Carabelle pongasi kirjakaupan viereiseltä penkiltä Janus Goottilan. Carabelle huomasi heti Januksen olevan vampyyri, mutta ei se estänyt Carabelleä tutustumasta häneen. He juttelivat hetken kunnes Iisakki soitti ja pyysi Carabelleä käymään kaupassa ja ostamaan 3 synttärikakkua. Illalla vietettäisi kolmosten syntymäpäivää!

 

Carabelle oli juuri hakemassa Blakea kehdostaan, kun hän huomasi paitansa hieman kiristävän. Carabelle oli heti kotiin päästyään tehtyt raskaustestin ja testi kertoi Carabellen odottavan vauvaa. Kolmoset saisivat siis pikkusisaren!

 

Ensimmäisenä oli Ronin vuoro kasvaa.

 

Tässä Ron vielä hiukset ja vaatteet vaihdettua. Ronilla on jäänsiniset silmät, jotka pistävät katsojan silmiin katsoessa poikaa.

 

Seuraavana kasvoi Blake.

 

Valkoiset silmät omistava Blake syntyi toisena ja kasvoi taaperoksi toisena.

 

Viimeisenä kasvoi Wally. Wallyn muodonmuutoskuva hävisi jonnekin, mutta hänen kasvettuaan pojalla oli tyttötaaperon hiukset. Kolmosista vain Ron ja Blake ovat blondeja. Wally on perinyt hiustensa värin osaksi Iisakilta ja osaksi Samuelilta.

 

Heti kolmosten kasvettua Samuel, Carabelle ja Iisakki aloittivat heidän opettamisen. Samuel otti oppilaakseen Ronin...

 

...Iisakki otti Blaken...

 

...Ja Carabelle opetti Wallya. Jokainen lapsi oppi vuorollaan kävelemään, puhumaan ja pottailemaan.

 

Eräänä yönä Carabelle heräsi tuntiessaan poltetta mahassaan.

 

Lapsivesi valui jalkoja pitkin ja Carabelle totesi synnytyksen alkaneen. Lapsi olisi tulossa!

 

Carabelle käveli olohuoneeseen, jossa Iisakki tuli katsomaan mikä vaimollaan oli hätänä, sillä hän oli juuri kävellyt makuuhuoneeseen nukkumaan. "Lapsi syntyy, Iisakki!" Carabelle sanoi miehelleen. Iisakki ei tajunnut aluksi mitään Carabellen sanomisesta joten Carabelle toisti: "Iisakki, lapsi syntyy!". Nyt mies jo heräsi. Hänen ja Carabellen neljäs lapsi syntyisi!

 

Carabelle synnytti tyttölapsen, joka sai nimekseen Vanille. Vanille oli luonteenpiirteiltään taiteellinen ja ystävällinen.

 

Samuel oli syömässä Herkkukulma nimisessä ravintolassa, kun hän alkoi säteillä ja muuttui pian haamuksi.

 

Viikatemies tuli hakemaan Samuelia pois. Samuel aneli polvillaan Viikatemiehen edessä, muttei se auttanut. Jäljelle vain jäi hautakivi. Samuel oli poissa.

 

Samuelin hauta vietiin Zeldan haudan viereen perheen hautuumaalle.

 

Perheen arki jatkui samana, kunnes oli kolmosten aika kasvaa taapero-iästä innokkaiksi pikku koululaisiksi. Ensimmäisenä oli vuorossa Wally.

 

Tässä Wally sitten vielä parturissa ja vaatekaupassa käynnin jälkeen.

 

Sitten oli Blaken vuoro kasvaa ja Wally riemuitsi taaempana.

 

Tässä vielä Blake muodonmuutoksen jälkeen.

 

Viimeisenä kolmosista kasvoi Ron.

 

Ron halusi pitää pitkät hiuksensa. Hiusten takia hiusten väri näyttää todellista tummemmalta, mutta oikeasti se on melkein samanlainen kuin Blakella.

 

Viimeisenä vietettiin Vanillen synttäreitä.

 

Tässä vielä perheen pikkuprinsessa. Tytön mekko näyttää hieman hassulta, kun hän istuu, mutta todella suloinen tytöstä kasvoi.

 

Tälläinen tämä osa sitten oli. Kommentit ovat tervetulleita! Ja seuraavasta osasta sen verran, että se on uuden talon taloesittely. Kuutosesta eteenpäin kaikki tapahtumat tapahtuvat uudessa talossa.