Nyt on vuorossa 6. osa. Kaikki tapahtumat tapahtuvat uudessa, remontoidussa talossa, josta aikaisemmin oli se taloesittely.

 

Zelda tuli heti seuraavana yönä kokeilemaan perheen uusia tietokoneita. Hän innostui pelaamaan siinä koko yön ja lopuksi vielä taisi onnistua rikkomaankin uuden tietokoneen. Onneksi talossa on simejä, jotka osaavat koneen korjata ettei korjausmiestä tarvitse kutsua.

 

Carabellellä oli vielä muutama päivä äitiyslomaa jäljellä. Hän käytti päivät opettamalla Vanillea kävelemään, puhumaan ja pottailemaan. Onneksi tyttö oppi kaiken todella nopeasti.

 

Wally ja Ron innostuivat uusista koneista ja parkkeerasivat tietenkin niiden ääreen.

 

Blake ei ollut kovin kiinnostunut tietokoneista. Sen sijaan hän urheili alakerrassa musiikin tahtiin.

 

Iisakki sai työtehtävän jututtaa Isabelleä. Hän lähti vierailulle.

 

Nähtävästi Isabelle on saanut toisen lapsen, joka makoili lattialla eteisessä. Kyseinen poikalapsi oli nimeltään Jani Theleme ja hänen isänsä on sukupuun mukaan Niilo Halenius. Isabelle oli eronnut Emilistä. Nykyään Isabelle on sinkkuäitinä hoitamassa kahta lastaan.

 

Samuel löysi myös perheen tietokoneet. Hän tykkäsi pelata rallipeliä silloin kun muut talon asukkaat nukkuivat.

 

Heillä kävi jossain vaiheessa samaan aikaan talossa siivoamassa jopa kolme sisäkköä. (Kuvassa Mervi Meutonen)

 

Silti he eivät osaa siivota perheen ruokailupöytää. Kärpäset leijailevat tyhjien hurmepakkauksien ympärillä, joita kukaan ei ole siivonnut.

 

Mervillä ollut roskasäkki jäi nähtävästi pihatielle. Tämän tapainen ilmoitus tuli "Täällä on siistiä. Nähdään huomenna!" ja Mervi päätti jättää roskat tuohon. On sitten mukavaa kun taloon on palkattu kotiapulaisia, jotka eivät osaa viedä roskia roskapönttöön!

 

Wally oli ahkera poika ja teki läksynsä huolella. Ihmettelen sitä, että miten hän voi tehdä läksyjä pöydän ääressä, jonka yllä lentelee lauma kärpäsiä! Mutta ei ne nähtävästi Wallya haitanneet...

 

Illalla, kun haamut olivat heränneet ja Iisakki oli siivoamassa ruokapöytää hurmepakkauksista tuli Zeldan haamu pyytämään Iisakilta nimikirjoitusta. Kaikkilla perheenjäsenillä (myös Zeldalla ja Samuelilla) on vähintään kolme julkkistähteä.

 

Pian oli aika viettää Vanillen syntymäpäivää.

 

Vanille täytti 7 vuotta ja hänen oli aika lähteä kouluun veljiensä seuraksi. Taustalla Iisakki on juuri antamassa yhdelle sisäköistä potkuja.

 

Tässä sitten vielä kuva Vanillesta. Hänestä kasvoi todella kaunis koululainen.

 

Carabellen ollessa kaupungilla menossa ruokaostoksille hän alkoi katselemaan taivaalle. Carabelle käveli ruokakauppaan suojaan, sillä hän huomasi, että taivaalta oli tippumassa meteoriitti.

 

Se iski Herkkukulmaan ja lähellä olleet ihmiset muuttuivat mustiksi räjähdyksestä. Carabelle pääsi onneksi suojaan eikä hän saanut vaurioita.

 

Kotona illalla oli kolmosten aika kasvaa teini-ikään. Ensimmäisenä kasvoi Wally.

 

Tässä Wally parturissa käynnin jälkeen.

 

Seuraavaksi kasvoi Blake. Kuva, jossa Blake on parturissa ja vaatekaupassa käynnin jälkeen hukkui jonnekin.

 

Viimeisenä kuitenkin sai väsynyt Ron kasvaa teini-ikään.

 

Ron halusi pitää pitkät hiuksensa, mutta vaatteet hän vaihtoi.

 

Samuel juhli Ronin kasvua Wallyn vierestä. Hän oli ylpeä lapsenlapsistaan ja oli onnellinen, kun sai nähdä niiden kasvavan.

 

Ron innostui soittamaan rumpuja bändihuoneessa. Ronin rumpujensoittotaito nousi hyvin nopeasti sinne kymmeneen, sillä vampyyreillä oli tunnetusti erikoisia taitoja. He mm. voivat lukea muiden simien ajatuksia ja he oppivat taitoja todella nopeasti.

 

Carabelle oli pitämässä rokotusklinikkaa sairaalan edessä, kun hänen oli kasvaa aikuiseksi.

 

Ihmiset hurrasivat Carabellen ymprillä.

 

Heti sen jälkeen kuitenkin joukossa ollut Mikko Salonsaari tunsi painonsa kevenevän.

 

Hänen oli aika lähteä tuonpuoleiseen. Ihmiset surivat kaikki vuorollaan miehen poismenoa.

 

Perheeseen palkattiin hovimestari pitämään paikat puhtaina. Blake ihastui kauniiseen naiseen, nimeltään Helle Parikka. Hän toivoi olevansa jo nuori aikuinen, jotta hän voisi hurmata Hellen flirttailutaidoillaan.

 

Vanillen lapsuusikä meni todella nopeasti ja hänen oli aika siirtyä teini-ikään.

 

Vanillesta tuli kaunis nuori naisen alku.

 

"Muistathan kulta, että meidän on päätettävä perijä jo nyt, sillä pian pojat kasvavat aikuisiksi ja ovat muuttamassa pois kotoa. Nimittäin sitä ennen se on päätettävä ja kerrottava lapsille." Iisakki sanoi vaimolleen. "Täytyy miettiä, kuka olisi sopivin perijäksi, sillä hänellä täytyy olla jo edes pikkuisia suunnitelmia, mitä tulee aikuisena tekemään." Carabelle sanoi.

 

He pohtivat hieman ja kertoivat toisilleen oman mielipiteensä asiasta. "Eli kerromme heille huomenna asiasta?" Iisakki kysyi. "Kyllä. Uskon heidän olevan tyytyväisiä päätökseemme. Ja toivon myös sitä, että hän haluaa tulla perijäksi, sillä hän voi myös kieltäytyä." Carabelle totesi ja molemmat käpertyivät peiton alle nukkumaan.

 

Seuraavassa osassa nähdään kenestä tulee perijä. Eli onko se Wally, Blake, Ron vai Vanille? Sen näkee sitten. Kommentit ovat aina tervetulleita ja ne tuovat intoa pelata perheellä ja tehdä uusia osia.