Nyt on jo sitten kahdeksannen osan vuoro. Osa on hyvin perhekeskeistä, mutta sitä tulevatkin nyt pari osaa olemaankin.

 

Helle ja Blake palasivat kotiin limusiinin kyydillä.

 

Heti kotona Hellen vatsaa väänsi. Hän kärsi matkapahoinvoinnista.

 

Pian Hellen ajatukset menivät muualle, sillä Carabelle ja Vanille tulivat heitä vastaan ovelle. "Miten matka meni?" Carabelle kysyi. "Hyvin. Vähän oli tuota matkapahoinvointia, mutta muuten se meni todella hyvin!". Kun Vanille ja Blake lähtivät yläkertaan juttelemaan matkasta, Helle kertoi Carabellelle Blaken kosineen häntä. Carabelle uteli toki lisää, suostuiko Helle ja mitä sen jälkeen tapahtui. Helle kertoi kaiken minkä kehtasi kertoa, sillä Carabellestähän tulisi hänen anoppinsa!

 

Illalla Hellen hakiessa iltapalaa häntä alkoi oksettamaan.

 

Hän juoksi vessaan ja oksensi pönttöön. Hän ajatteli, ettei se enään voisi olla sitä matkapahoinvointia, jota se aikaisemmin oli todennäköisesti, sillä he olivat tulleet kotiin monta tuntia sitten!

 

Koko yön Helle näki taivaallisia unia ensimmäisestä lapsestaan.

 

Aamulla Hellen pahoinvoinnit jatkuivat.

 

Hän joutui juoksemaan vessaan oksentamaan.

 

Iisakki oli kyllästynyt vampyyrin elämään ja hän kävi ostamaan itselleen antivampiriinia tiedekeskuksesta.

 

Tässä Iisakki vielä ihmisenä. Hän sai kauniin väriset silmät sekä ihonvärin.

 

Hellen ruokahalu oli lisääntynyt huomattavasti ja hän huomasi lihoneensa. Helle joutui vaihtamaan normaalit vaatteensa rumaan mekkoon, jota hän pitäisi siihen saakka kunnes saa painonsa taas kuntoon. Tosin Hellellä kävi myös mielessä, jos hän olisi raskaana.

 

Helle lähtikin heti syötyään kauppaan ostamaan raskaustestiä. Hän teki testin kaupan julkisissa wc-tiloissa. Testi näytti positiivista ja Helle oli iloinen tuloksesta: hän saisi lapsen!

 

 

Helle kävi heti työpaikallaan kertomassa pomolleen lapsesta ja hän sai äitiyslomaa. Helle tunnusteli mahaansa. Siellä se pikkuinen on.

 

Heti kotiin päästyään Helle kertoi Blakelle tulevasta lapsesta. Helle pelkäsi ettei Blake ilahtuisi uutisesta, sillä Blake oli tehnyt todella pitkiä päiviä töissä sekä hän oli todella rasittunut sekä stressaantunut töistään. "Kulta, minulla olisi sinulle hieman asiaa." Helle aloitti "Olen raskaana. Saamme lapsen!".

 

Hellen onneksi Blaken suu venyi onnelliseen hymyyn ja hän halasi vaimoaan. "Ihanaa! Saamme vihdoinkin oman lapsen!" Blake riemuitsi ja rutisti vaimoaan yhä enemmän. "Varo hei vähän! Tätä menoa kyllä se lapsi ei selviä edes syntymättömänä mahassani!" Helle sanoi ja Blake hellitti heti. Hän ei halunnut kuitenkaan rutistaa tulevaa esikoistaan hengiltä. He sopivat menevänsä naimisiin heti kun lapsi syntyisi.

 

 Iisakki oli innostunut kalastelemaan läheisen lammen vesissä. Iisakki aikoi viettää syntymäpäivänsä yksin lammen rannalla.

 

Iisakista tuli vanhus. Hänen hiuksensa harmantuivat ja naamaan tuli enemmän ryppyjä.

 

Iisakki lähti heti vaihtamaan vaatteitaan kotiin. Hän ei pitänyt haalareista ja vaihtoikin ne rentoon paitaan sekä hän löysi sopivan kokoiset tennarit jalkaansa. Muistathan Iisakki, ettet ole enään niin nuori kuin ennen!

 

Hellen maha kasvoi vauhdilla ja eräänä iltana hänen ollessa nukkumassa, hän heräsi polttavaan tunteeseen. Helle nousi seisomaan ja tajusi synnytyksen käynnistyneen, sillä hänen jalkansa kastuivat.

 

Helle yritti kävellä kertomaan Blakelle synnytyksen alkaneen, mutta hän ei päässyt pidemmälle, sillä kivut olivat niin kovat.

 

Onneksi synnytys oli ohi ja Helle synnytti suloisen pienen poikalapsen. Hellen ja Blaken esikoinen nimettiin Kodaksi. Kodan luonteenpiirteet olivat virtuoosi ja urheilullinen.

 

Heti seuraavana iltana pidettiin häät ja paikkana toimi läheinen ranta. Häihin kutsuttiin kaikki sukulaiset ja pari hyvää ystävää pääsi juhlimaan parin avioliiton vihkimistä.

 

Helle pujotti sormuksen Blaken vasempaan nimettömään...

 

...Ja Blake teki samoin Hellelle.

 

Tuore aviopari suuteli vielä avioliiton vahvistamiseksi. Helle Parikasta tuli Helle Theleme ja hänestä tuli Blake Thelemen onnellinen vaimo.

 

Juhlissa oli myös kuokkimassa paparazzi.

 

Joka tietenkin kirjoitti kaiken ylös ja asiasta olisikin sitten juttua seuraavan päivän sanomalehdissä.

 

Blake ja Helle pääsivät limusiinilla kotiin häistään.

 

Ja hääyö vietettiin tietenkin lakanoiden välissä.

 

Jälleen Helle näki unia vauvoista. Taitaa Helle sinulla olla vauvakuumetta, kun noin paljon haaveilet tuttipulloista sekä nallekarhuista!

 

Aamulla Hellellä oli pahoinvointia.

 

Helle juoksi oksentamaan vessaan.

 

Helle katsoi itseään peilistä ja mietti, olisiko hän jälleen raskaana. Se selviäisi raskaustestillä. Helle penkoi kaappia ja löysi sieltä raskaustestin, jonka hän tietenkin teki. Tulos oli positiivinen ja Helle iloinen uutisesta.

 

Raskaus varmentui silloin kun Hellen vaatteet kävivät pieniksi ja hänen täytyi vaihtaa äitiysvaatteet päälleen.

 

Helle meni heti aamulla kertomaan miehelleen raskaudesta. "Minä olen taas raskaana!" Helle sanoi.

 

"Aivan ihanaa!" Blake huudahti "Me saamme toisen lapsen!".

 

Helle ja Blake halasivat toisiaan pitkään. He olivat todella onnellisia uutisesta, sillä Koda saisi pian leikkikaverin, koska hän kasvaisi pian taaperoikään eikä joutuisi olemaan aivan joka päivää yksin.

 

Helle oli löytänyt kirjahyllystä mielenkiintoisen kirjan. Se oli päiväkirja, joka oli ostettu kirjakaupasta. Päiväkirja kuului henkilölle Morgana Wolff. Kirjan kirjoittaessaan Morgana odotti lasta, jolle syntyessään annettiin nimi Emil. Hellestä nimi kuulosti tutulta ja hän menikin kysymään tuntiko Carabelle Morganaa tai Emiliä. Carabelle kertoi Emilin olleen hänen siskonsa Isabellen entinen poikaystävä ja heillä oli yhteinen lapsiDiane Theleme.

 

Carabelle päätti vaihtaa työpaikkaa lääketieteestä elokuva-alalle. Hän löysi sopivia töitä ja työskentelikin nyt samassa työpaikassa kuin Vanille sekä Blake.

 

Helle oli huomannut uima-altaassa positiivisen vaikutuksen raskaan mahan kantamiseen. Siellä hän ei tuntenut olevansa normaalia painavempi vaan normaalipainoinen.

 

Pian juhlittiinkin Kodan synttäreitä.

 

Kodasta kasvoi ylisuloinen pikkupoika.

 

Hellellä oli aikaa myös olla Kodan kanssa.

 

Helle opetti Kodan kävelemään, puhumaan sekä pottailemaan.

 

Eräänä iltana, kun Helle kävi viemässä Kodan kehtoon nukkumaan hänen selässään tuntui kamalalta. Hän mietti sen olevan normaalia raskauden aikana.

 

Seuraavaksi kipu tulikin mahan kohdalle ja Hellen jalat kastuivat. Lapsivesi tuli ja synnytys alkoi!

 

Blake kuuli Hellen huudot lastenhuoneesta ja hän tuli katsomaan, mikä vaimollaan oli hätänä. Blake sai selvää huudon seasta sanan synnytys ja hän jäi lastenhuoneeseen tukemaan ja auttamaan vaimoaan synnytyksessä.

 

Minkä nimen lapsi saisi, ja onko hän tyttö vai poika? Vai synnyttääkö Helle kaksoset tai kolmoset? Se selviääkin seuraavassa osassa.