Kosla ei sanonut mitään vaan kaappasi Xenan syleilyynsä ja suuteli häntä. Suudelman jälkeen Kosla kuiskasi: "Kyllä. Tietenkin muutan luoksesi.". 

 

Kosla ja Xena siirtyivät pian sisälle, sillä aidan toiselle puolelle alkoi kerääntyä uteliaita paparazzeja. 

 

Yht'äkkiä Kosla polvistui Xenan eteen ja kaivoi taskustaan pienen samettisen rasian.

 

"Tulisitko vaimokseni?" Kosla kysyi. 

 

Xena oli järkyttynyt, sillä hän ei ollut ajatellut kihlautumista näin nopeasti muutosta. Hän ajatteli yhteenmuuton jälkeen rauhoittua, jonka jälkeen vasta ajatella kihlautumista.

 

Kuitenkaan Xena ei voinut kieltäytyä: "Kyllä tulen!".

 

Kosla pujotti sormuksen Xenan vasenpaan nimettömään.

 

"Oih, kuinka kaunis ja kiiltävä se on!" Xena ihasteli sormustaan. Hän oli niin onnellinen juuri tuolla hetkellä.

 

Xenan ihailtua sormusta hetken Kosla levitti kätensä: "Hali?". Ja vastaukseksi Xena innoissaan syöksyi halaamaan Koslaa.

 

Illalla lähes samassa kohdassa, missä Kosla ja Xena menivät kihloihin, oli Blaken synttäreiden aika.

 

Blakesta muuttui hienostunut vanhus. Eläkkeelle siirtymistä Blake ei ole ajatellut, sillä hän tuntee olonsa vielä yhtä nuoreksi kuin päivä sitten.

 

Yöllä oli sitten Xenan synnytys alkanut.

 

Xena halusi synnyttää kotona. Esikoinen oli poika ja hän nimettiin Lucaksi. Luca sai piirteikseen urheilullinen ja arjen sankari.

 

Xena vei lapsen kehtoon nukkumaan. Hän laski pienen poikansa todella varoen kehdon pohjalle.

 

Xena ei millään olisi raaskinut jättää poikaa yksin nukkumaan, mutta Xenan ja Koslan makuuhuone oli niin pieni, ettei sinne olisi kehto mahtunut ja Xena oli ollut todella väsynyt, mutta ei saanut nukuttua, raskauden viimeisimmät päivät, joten tuore äiti meni suoraan nukkumaan.

 

Seuraavana päivänä myös Kosla tutustui poikaansa. Hän vietti lastenhuoneessa monta tuntia hellien Lucaa.

 

Myös Blake löysi itsensä hoitamassa Lucaa moneen kertaan. Onnellinen isoisä ei pysynyt poissa Lucan lähettyviltä ja halusi hoitaa Lucaa niin paljon kuin mahdollista.

 

Illalla Xena ja Kosla viettivät yhteistä aikaa jutellen. Pian puheenaiheet vaihtuivat lapsiin ja Kosla kysyikin, haluaisiko Xena lisää lapsia. Tietenkin Xena haluaa ainakin yhden lapsen lisää.

 

Lopulta he päätyivät lakanoiden väliin Lucalle pikkusiskoa tai -veljeä yrittämään.

 

Pian oli myös Ramonin ja Pablon synttäreiden aika. Ensin oli vuorossa Ramon.

 

Tämän näköinen komea mies Ramonista kehittyi.

 

Ja sitten oli vielä pikkuveljen aika kasvaa.

 

Pablostakin kasvoi komea nuori mies. Pablo näyttää ehkä hieman enemmän Blakelta, kuin veljensä Ramon. 

 

Molemmat pojat vuoroillaan kävivät etsimässä tietokoneelta itselleen uuden kodin. Hieman molempia harmitti, kun ei itsestään tullut perijää, mutta onneksi molemmat tyytyivät kohtaloonsa ja lähtivät kapinoimatta.

 

Päivällä oli Lucalle tullut postia. Jacques ja Viki olivat lähettäneet pojalle lahjaksi nuken.

 

Nukke sijoitettiin Lucan kehtoon. Aina välillä Luca katseli lelua ihaillen ja selvästi näytti siltä, että poika haluaisi jo päästä leikkimään lelulla. Onneksi se onnistuisi pian, sillä kohta olisi jo Lucan synttäreiden aika.

 

Kosla päätti mennä töihin. Miestä kehtoi poliisien työ, joten Kosla lähti poliisiasemalla töitä kyselemään. Hän saikin töitä ilmiantajana ja tienaa 40§ tunnissa.

 

Xenakin lähti etsimään töitä, mutta hän suuntasikin sairaalalle. Ja hänkin sai töitä. Xena on elintenluovuttaja ja tienaa 22§ tunnissa. Hieman alle puolet sen, mitä Kosla tienaa. Kosla ja Xena lähtivät yhdessä syömään erääseen ravintolaan.

 

Ruoan jälkeen Xena alkoi voida pahoin ja joutui juoksemaan ravintolan vessaan oksentamaan.

 

Kotonakin Xena voi pahoin.

 

Yölläkin Xena heräsi pahaan oloon. Xena alkoi jo epäilemään raskautta, mutta mielessä kävi myös vaihtoehto ruokamyrkytyksestä.

 

Aamulla Xena joutui pukemaan päälleen väljemmät vaatteet ja hän katseli mahaansa, jossa näkyi jo pieni kumpu. Hän oli siis raskaana.

 

Xena onnistui myös polttamaan ruokansa, sillä välin kun ihaili ja haaveili lapsesta.

 

Xena innostui lukemaan äitiyskirjoja ja vietti suurimman osan päivästään yläkerrassa lukemassa. Välillä tietenkin hän meni hoitamaan Lucaa.

 

Sitten vietettiin Lucan synttäreitä. 

 

Lucasta kasvoi todella suloinen pieni poika. Lucalla on hieman tummempi ihonväri, kuin muilla tällä hetkellä perheessä olevilla. Väri muistuttaa hyvin paljon Iisakkia, silloin kun hän oli vielä vampyyri.

 

Helle opetti innoissaan Lucaa pottailemaan ja poika istuikin aina kiltistä potalla aivan kuten mummu käski.

 

Hän opetti pojan myös puhumaan. Lucan ensimmäinen sana oli kirjahylly. Luca oppi todella nopeasti puhumaan. Kenties syy löytyy takana olevasta haisevasta potasta..

 

Luca oli mielissää, kun sai puhe- ja pottatreenejen jälkeen leikkiä lelullaan, jonka poika nimesi Titoksi. Luca oli jatkuvasti Titon kimpussa ja leikki ja lauloi nuken kanssa.

 

Yhtenä aamuna, kun Xena oli menossa alakertaan aamiaiselle, lapsi potkaisi Xenaa todella kovaa. 

 

Mutta kipu ei poistunutkaan. Xena aavisti synnytyksen alkaneen. Viimeistään Xena tajusi asian, kun lapsivesi tuli ja kunnon supistukset alkoivat. Lapsi oli siis tulossa.

 

Tähän lopetan tämän osan. Seuraavassa sitten selviää lapsen sukupuoli ja nimi. Kommentit ovat aina tervetulleita :)