Tässä on sitten osan 9 vuoro. Tämän jälkeen ollaan jo osassa 10!

 

Helle synnytti pienen tyttölapsen, joka ristittiin Xenaksi. Xena oli luonteenpiirteiltään ystävällinen ja yksinäinen susi.

 

Seuraavana iltana Vanillen oli aika aikuistua.

 

Vanille oli saanut vanhemmiltaan synttärilahjaksi pullollisen antivampiriinia. Vanille joi sen ja hänestä muuttui ihminen.

 

Näin kaunis Vanillesta sitten kasvoi.

 

Vanille päätti heti muuttaa pois, sillä hän ei halunnut olla Blaken ja Hellen tiellä.

 

Pian Hellen pahoinvoinnit alkoivat uudestaan. Helle epäili heti olevansa uudestaan raskaana. Kaapista ei löytynyt yhtään enempää raskaustestiä, joten Helle päätti käydä ostamassa sellaisen kaupasta.

 

Sitä ennen Helle vaihtoi vaatteensa hieman rennompiin, sillä vanhat alkoivat hieman kiristämään.

 

Helle teki raskaustestin heti ostettuaan kaupan julkisissa wc-tiloissa. Testi kertoi Hellen olevan raskaana. Helle oli onnellinen, sillä hän piti lapsista. Olihan hänen yksi luonteenpiirteistä perhekeskeinen...

 

Kotona Helle kertoi raskaudesta ensimmäisenä Kodalle. "Pian sinä saat toisen pikkusisaruksen. Äiti nimittäin odottaa vauvaa. Silloin Xenastakin tulee isosisko." Helle kertoi esikoiselleen. Helle kertoi myös Blakelle uutisesta ja hänkin oli iloinen.

 

Eräänä iltana Zelda innostui kummittelemaan Vanillen entisessä huoneessa. Zelda leikki huoneen kynttilällä.

 

Pikkuinen Koda ei ainakaan jäänyt huomiotta.

 

Iisakki-pappa leikki joka ilta Kodan kanssa ennen nukkumaan menoa.

 

Eräänä aamuna Helle tunsi jälleen poltetta mahassaan. Synnytys oli käynnistynyt!

 

Blake oli samaan aikaan lähdössä töihin ja säikähti synnytystä. Aina aikaisemmin Helle oli hoitanut sen jossain muualla kuin olohuoneessa.

 

Synnytyksen aikana Hellen puhelinkin alkoi soimaan. Soittaja sai odottaa, sillä häntä tärkeämpi tapahtuma oli juuri tapahtumassa.

 

Hellen käsivarsilla lepäsi pieni poikalapsi. Lapselle annettiin nimeksi Faris ja hänen luonteenpiirteensä olivat nero ja hyvä.

 

Helle syleili kuopustaan sekä hän päätti Fariksen olevan hänen viimeinen lapsensa. Helle ei halunnut enempää lapsia. Kolme on sopiva määrä.

 

Perhe oli palkannut myös uuden hovimestarin taloon. Tällä kertaa se oli mies ja nimeltään Arttu Marjamäki.

 

Aika meni todella nopeasti ja vietettiin jo Xenan synttäreitä. Helle-äiti auttaa hieman kynttilöiden puhaltamisessa, sillä ei pikkuinen Xena vielä sellaista ymmärrä.

 

Xenasta kasvoi ylisöpö taapero. Koda ja Xena ovat molemmat todella söpöjä!

 

Helle leperteli pikku prinsessalleen ennenkuin vei hänet kehtoon nukkuaan, sillä kello oli jo paljon ja oli nukkumaanmenoaika.

 

Helle vei Xenan kehtoon ja hän sekä Blake viettivät rauhallisen illan toisiensa seurassa. Lakanoidenkin välissä käytiin, mutta tällä kertaa he käyttivät ehkäisyä, jottei Helle tulisi enään raskaaksi.

 

Lasteenhuoneessa samaan aikaan olisi pitänyt nukkua... Huomaattehan kuinka kiltisti Koda ja Faris tuhisevat kehdoissaan?

 

Xena vielä kukkui pitkään omassa kehdossaan.

 

Välillä hän yritti katsella ikkunoista tähtiä, mutta...

 

...sitten nukkumatti tuli ja vei Xenankin unisaarelle veljiensä seuraan.

 

Tästä osasta tuli ehkä hieman muita lyhyempi sekä osa käsittelee myös hyvin paljon Blaken ja Hellen lapsia.