Noniin. Jälleen aika uuden osan. Tämä osa kertoo enimmäkseen simien syntymäpäivistä ja pääosassa on Xena. Kyllä siellä vähän muitakin on, mutta enimmäkseen osan tapahtumat koskevat Xenaa.

 

Wandan keppostun ohessa hän löysi Unelma Thelemen talon ja päätti käydä kyläilemässä. Samaan aikaan tuli ilmoitus Isabellen kuolleen.

 

Hassua sinänsä, että Isabelle kuoli vasta nyt, koska Isabellen pikkusisko Carabelle, joka oli ensimmäinen perijä on kuollut jo aikapäiviä sitten. Kuvat otettu Screenshotilla, ja siksi näyttävät tuollaisilta. Nähtävästi hiiri oli toisessa kellon kohdalla ja näytti, kuinka kauan olen pelannut perheellä. Menossa oli viikko 18 ja päivä 5.

 

Unelmalta Wanda siirtyi häiriköimään Goottiloiden roskapönttöä.

 

Kotona sillä välin Blake paranteli alakerran vessaa itsestään puhdistautuvaksi.

 

Myöhään illalla Xenan tullessa kotiin, Blake oli hakemassa postia uimashortsinsa jalassa, Xena halusi jutella hetken isänsä kanssa.

 

"Kuule.. Saisinko minä pitää synttäribileet huomenna, kun täytän 18?" Xena kysyi varovaisesti, sillä hänen isänsä ei ollut kovin iloinen Xenan aikaisemmista bileistä. "Kyllä. Uskoisin niin, mutta..." Blake vastasi.

 

"...En sitten todellakaan halua nähdä 50 teiniä täysin humalassa meidän kellarissa!" Hän sanoi vihaisemmin.

 

"Juu ei tietenkään." Xena vannoi. "Vasta synttäreiden jälkeen, kun minulla on päätösvalta huomisen jälkeen" Xena vitsaili, mutta hänen isänsä ei siihen kovinkaan lämmennyt. "Faris ja Xena sisälle sitten." Hän sanoi ja alkoi itse siivoamaan vanhoja aamulehtiä portin ulkopuolelta, joita Faris keräili roskapönttöön Xenan ja Blaken jutellessa.

 

Xena lähestulkoon juoksi yläkertaan ulkoa. Hän halusi mennä nopeasti kertomaan kaikille ystävilleen synttäribileistä, jotka alkaisivat huomenna, lauantaina, kello 13.00.

 

Seuraavana aamuna Xenaa jännitti niin bileensä, että poltti ruokansa uuniin.

 

Xena aloitti aamupalan jälkeen kellarin järjestelyn. Valot päälle ja ruoka valmiiksi syöjiä varten.

 

"Tämähän näyttää todella hyvältä" Xena tokaisi itselleen.

 

Ensimmäinen vieras saapui jo puolta tuntia aiemmin. Ja hän oli tietenkin Xenan ihana poikaystävä Kosla.

 

Kosla sai iloisen tervehtimisen, jota kukaan muu ei saanut. 

 

Juhlat jatkuivat melko myöhään tanssiessa.

 

Aamulla auringon jo noustessa, kun juhlat olivat kestäneet niin pitkälle, Xena puhalsi kynttilät riemuissaan ja kasvoi.

 

Blake tuli heti onnittelemaan tytärtään.

 

Blake antoi Xenalle lahjapaketin, joka sisälsi talon omistajan vaihto -kirjan, jonka Xenan enään tarvitsi vain allekirjoittaa, niin koko tontti olisi hänen ja hän saisi tehdä sille aivan mitä vain.

 

Blake myös jutteli hetken Xenan tulevasta puolisosta ja hän kertoi, että Xena saisi ihan itse päättää ottaisiko hän Koslan puolisokseen vai jonkun aivan muun.

 

Viimeinen Xena pääsi kaikkien onnittelijoiden ohi muokkaamaan ulkonäkönsä hieman aikuismaisemmaksi.

 

Koslakin oli kasvanut aikuiseksi heti Xenan juhlien jälkeen ja tietenkin Xena halusi muokata Koslan ulkonäön aikuismaisemmaksi ja kutsui miehen kylään. Kosla ajatteli muodonmuutoksen jälkeen vain vauvoja.. Taitaa nuorukaisella olla mielessä vain perheenlisäys.

 

Xena ja Kosla kuhertelivat nauttien toistensa seurasta ja aikuisuudesta.

 

Edes soiva puhelin ei häirinnyt heitä.

 

Kuhertelun erotti se, kun Xena pyysi Koslaa jäämään yöksi Thelemeille. Kosla päätti heti tuon jälkeen mennä suihkuun.

 

Ja Xena päätti tulla mukaan.

 

Suihkun jälkeen Kosla valitti vessahätää ja lähti kävelemään vessasta pois todella ihmeellisesti.

 

Alakerrassa Kosla oikaisi olohuoneen läpi, josta kukaan muu ei ikinä kulkisi. Tyytyväisenä alakerran vessaan päästyään tarpeensa tekemään Kosla käveli sitten normaalisti takaisin yläkertaan.

 

Yläkerrassa Koslaa odotti Xena ja heidän yhteinen sänky. Uskoisin, että tiedätte miten kyseinen kuhertelu päättyi, joten siitä ei sitten enempää tarvi kertoa.

 

Aamupalalla Blake jutteli Koslan kanssa, ja Blake ehdotti Koslaa aloittamaan kuntoilu, jotta hän saisi vähän lihaa luiden päälle.

 

Aamulla oli Fariksen vuoro juhlia syntymäpäiväänsä.

 

Fariksesta kasvoi todella ihanan näköinen nuori mies.

 

Vaikka olisin niin halunnut pitää Fariksen vielä perheessä, jouduin muutattamaan hänet pois.

 

Xena soitti aamulla töihin ja irtisanoi itsensä. Hän halusi siirtyä toiseen työpaikkaan, sillä Elokuva-uralla oleminen alkoi jo kyllästyttämään, sillä kaikki sanoivat Xenan päässeen töihin elokuva-uralle vain siksi, että hänen isänsä oli näyttelijänä tasolla 10.

 

 

 

Koko seuraavan päivän ajan Xenan mahassa myllersi ja hän joutui välillä helpottaa oloaan tutustumalla pönttöön tarkemmin. 

 

Hän tapasi Koslankin todella usein ja he viettivät aikaa usein juuri Thelemeillä, sillä he eivät halunneet joutua/päästä juorulehtien kansikuviin.

 

Samana päivänä Xenan ja Koslan ollessa kahdestaan he molemmat vaihtoivat päällensä valmistumisasut ja lähtivät koululle valmistujaisiin.

 

Valmistujaisien jälkeen Xena kävi sairaalassa tutkimuksissa, sillä hänellä oli ollut huono olo jo monen päivän ajan. Siellä selvisi, että Xena oli raskaana.

 

Illalla oli jälleen jonkun Thelemen jäsenistä vuoro vanheta, ja nyt sen sai tehdä Wanda.

 

Wandasta kasvoi kaunis nuori neiti.

 

Wanda ei kestänyt olla Thelemeillä yhtään sen pidempää ja muutti pian pois kotoa. Hän ei jaksanut nähdä Xenaa onnellisena, sillä Wanda olisi halunnut, että hänestä olisi tullut perijä.

 

Xena kutsui Koslan kylään ja kertoi hänelle vauvauutisista. Kosla otti asian todellisella ilolla ja odotti innolla pikkuisen syntymistä.

 

Xena kysyi illan päätteeksi Koslalta, josko tämä haluaisi muuttaa Thelemeille asumaan. Hän olisi kuitenkin vauvan isä ja Xena haluaisi Koslan näkevän pienen kasvavan ja kehittyvän. Kosla mietti hetken ja vastasi...

 

Tässä sitten tämä osa. Mielestäni kirjoitustyyli olisi hieman muuttunut oudompaan suuntaan tai sitten se johtui siitä, kun kirjoitin tätä osissa. Toivottavasti kuitenkin kelpaa ja seuraavassa osassa sitten selviää, muuttaako Kosla Thelemeille. Silloin myös näette vauvan syntyvän, paljon synttäreitä ja Xena löytää itselleen työpaikan.