Nyt sitten tulee se kakkososa, joka on todellakin pidempi kuin edellinen. Edellisessä oli vähän yli 30 kuvaa ja tässä taitaa olla jopa yli 100 kuvaa. Ja nyt siis lukemaan!

 

Zelda synnytti tyttölapsen, joka ristittiin Isabelleksi. Isabellelle arvottiin luonteenpiirteiksi ystävällinen ja urheilullinen.

 

Onnellinen äiti rakasti esikoisensa hoivaamista. Hän jaksoi yölläkin nousta sängystä ruokkimaan tai vaihtamaan Isabellen vaippoja.

 

Mutta ei Zelda sentään yksin lastaan hoitanut. Samuel oli myös innoissaan hoitaessaan Isabellaa. Kuvassa näköjään Samuelin puhelin soi, josta nuo nuotit kuvaan tulevat.

 

Illalla, kun Isabelle nukkuu, Zelda ja Samuel viettävät mukavan yön lakanoiden välissä.

 

Nähtävästi yö tuottaa tulostaan. Aamupahoinvoinnit viittaavat uuteen lapseen. Eli siis perheenlisäystä tulossa!

 

Ja uudestaan myöhemmin tuli oksennus.

 

Pian kuitenkin se lapsi ilmoitti itsestään, kun Zeldan maha kasvoi ja hän sai 4 päivää äitiyslomaa.

 

Tälläinen lastenhuone sitten tulevalle lapselle tehtiin. Vielä se jäi tyhjäksi, sillä heillä ei ollut tarpeeksi rahaa ostaa kehtoa ja muita tarvikkeita uutta lasta varten.

 

Myöhemmin Isabelle kasvoi taaperoksi.

 

Näin söpö pikkutyttö Isabellestä kasvoi, kunhan hiuksia hieman muokattiin. Vaatekaappiakaan perheellä ei ollut, joten vaatteet olivat ne mitkä nyt tytöllä oli, kun hän kasvoi.

 

Samuel opetti innokkaasti Isabelleä puhumaan. Ensimmäinen sana taisi olla juuri tuo kyseinen kakku, jota Samuel tykkäsi tytölle jankata.

 

 

Pottailemistakin harjoiteltiin hyvin ahkerasti, mutta onneksi Isabelle oppi sen taidon nopeasti ja osasi sen jälkeen käydä itse potalla.

 

Isabellelle opetettiin myös käveleminen. Samuel otti haasteeksi opettaa tytön kävelemään aina kun ei ollut töissä ja kun Zelda nukkui.

 

Synnytys alkoi keskellä päivää. Zeldan oli pakko jäädä kotiin synnyttämään, sillä hän ei halunnut jättää Isabelleä yksin, sillä Samuel olisi tullut sairaalalle mukaan.

 

Zelda synnytti tyttölapsen. Sille annettiin nimeksi Danielle. Daniellelle arvottiin luonteenpiirteiksi kaikesta kiinnostunut ja arjen sankari.

 

Kun Samuel lähti töihin Zelda jäi hoitamaan tyttöjään yksin kotiin.

 

Samuelin töistä tultua Samuel viihdytti Zeldaa jälleen lakanoiden välissä. Molemmilla oli päällä aivan kamala vauvakuume, joten eihän siihen muu auta kuin niiden tekeminen.

 

Zelda päätti seuraavana päivänä nälissään käräyttää ruokansa hellalle. Onneksi he omistavat palohälyttimen, joten palokunta saatiin nopeasti paikalle sammuttamaan tulipalon.

 

Pian taas Zeldalle tuli kiire oksentamaan. Mahdollisesti vauva on tulossa.

 

Pian oli Samuelin vuoro täyttää vuosia. Samuelista kasvaisi aikuinen.

 

Eipähän se mies kovinkaan muuttunut. Ehkä hieman pituutta saattoi tulla ja kypsyyttä, mutta muuten pysyi samana.

 

Samana iltana oli vielä Daniellen syntymäpäivä. Daniellesta kasvoi suloinen taapero, kunhan hiukset muuttaisi toisenlaiseksi.

 

Tämännäköinen söpöliini tytöstä siis kasvoi.

 

Isabelle ja Danielle tulivat hyvin toimeen ja tykkäsivät leikkiä vierekkäin. Danielle leikkii ksylofonilla ja Isabelle palikkalaatikolla. Välillä saattoi tulla riitaa, kumpi saisi leikkiä kummalla lelulla, mutta muuten säästyttiin riidoilta.

 

Myöhemmin Zeldan ja Samuelin kolmas lapsi ilmoitteli itsestään.

 

Pottailu...

...puhuminen...

...ja kävely sujuivat hyvin vanhempien avustuksella. Danielle sai paljon huomiota varsinkin poliisi-isältään.

 

Pian sitten Zeldan synnytys alkoi. Zelda joutui jälleen jäämään kotiin, sillä Samuel oli töissä.

 

Onneksi se sujui ongelmitta ja Zelda synnytti suloisen poikalapsen. Kuopus sai nimekseen Jacques. Jacquesin luonteenpiirteet olivat kaikesta kiinnostunut ja virtuoosi.

 

Pian oli Isabellen vuoro juhlia kasvamisen merkeissä.

 

Tämännäköinen Isabellestä sitten kasvoi. Nuo hiukset ovat aivan kamalat! Nyt sitten vauhdilla peilin eteen! Uudeksi piirteeksi Isabelle sai tarkkasilmäisen - piirteen.

 

Näin nätti Isabellestä kasvoi, kunhan hiukset ja vaatteet vaihdettiin.

 

Seuraavana päivänä Isabellen oli lähdettävä kouluun. Hermostunut tyttö käveli koulubussiin hieman ihmetellen.

 

Sillä välin, kun Isabelle oli koulunpenkillä Zelda piti suursiivouksen talossaan.

 

Näitäkään pöytiä ei taidettu kertaakaan oltu putsattu, joten nyt se sitten tuli onneksi tehtyä.

 

Koulusta tultuaan Isabelle syöksyi pöydän ääreen tekemään läksyjä. Isabellellä oli todella mukava koulupäivä ja hän piti uusista luokkakavereistaan sekä opettajasta.

 

Illalla juuri kun Zelda pääsi sänkyyn ilmoitteli neljäs lapsi tulostaan. Tätä ei oltu odotettu, sillä Zelda ei kertaakaan käynyt oksentamassa! Silti toki uusi lapsi on tervetullut perheeseen.

 

Seuraavana iltana Jacquesillä oli synttärit. Jacques kasvoi taaperoksi.

 

Näin suloinen poika Jacquesistä kasvoi. Jacquesillä on perheen ainoat siniset silmät lapsista. Sen takia Jacques on puettu siniseen, vaikkei se ole pojan lempiväri.

 

Zelda jaksoi opettaa Jacquesille kävelemistä, vaikka äidillä olikin suuri maha.

 

Tässä sitten vielä mahasta kuvaa. Onpas se suuri! Synnyttääköhän Zelda kaksosia, kun noin suuren mahan omistaa?

 

Yöllä se synnytys sitten alkoi.

 

Tässä on vielä sivukuva, jossa näkee Zeldan suuren mahan.

 

Mutta ei sentään Zelda kaksosia synnyttänyt. Vain suloisen tyttövauvan, nimeltään Carabelle. Carabellen luonteenpiirteet olivat arjen sankari ja ystävällinen.

 

Pian taas Zelda pääsi tutustumaan pönttöön lähemmin. Ei kai vaan ole uutta lasta tulossa, eikö nuo neljä jo riitä?

 

Danielle pääsi juhlimaan pian synttäreitään.

 

Daniellestä kasvoi lapsi ja hän pääsisi siskonsa kanssa lähtemään kouluun.

 

Tässä vielä Danielle. Daniellellä on kauniit pitkät hiukset ja tytön lempiväri on punainen, niinkuin sen ehkä tuosta huomaakin.

 

Samuel ja Zelda olivat opettaneet Jacquesille hyvin nopeasti kaikki tarvittavat taidot. Nyt onneksi niistä ei enään tarvitse huolehtia.

 

Nähtävästi siis Zelda ja Samuel saavat vielä viidennen lapsensa. Tämän raskauden jälkeen Zelda ei voi enään lapsia hankkia, sillä hän kasvaa vai jopa tässä tapauksessa vanhenee vanhukseksi. Ja vanhuksena eivät simit voi lapsia saada.

 

Danielle on tainnut saada isosiskonsa tavoin koulukärpäsen pureman, sillä hänkin tekee ahkerasti läksyjään, mutta onhan se hyvä että he tekevät läksynsä tunnollisesti, jotta pärjäävät vanhyempana elämissään.

 

Läksyjen jälkeen tytöt lähtivät ulos leikkimään hippaa, mutta Danielle kyllästyi leikkiin nopeasti.

 

Myöhemmin Isabellen aika oli kasvaa teiniksi. Ja kasvun Isabelle päätti suorittaa vessassa, jonne kaikki yrittivät änkeä katsomaan ja juhlimaan.

 

Tässä vielä kuva Isabellestä teininä. Hiukset ja vaatteet pitäisi vaihtaa. Nimittäin ne ovat mielestäni todella kamalat eivätkä sovi Isabellelle.

 

Tässä sitten Isabelle vaatteiden ja hiusten muokkaamisen jälkeen.

 

Aamuyöllä kuuden aikaan Zeldan synnytys alkoi. Viimeinen lapsi oli siis tulossa.

 

Kun Zelda käveli olohuoneeseen synnyttämään Isabelle oli hereillä ja sai paniikkikohtauksen nähtyään äitinsä synnyttävän. "Apuaaa! Äiti synnyttää! Apuaa!" Isabelle karjui ja sai melkein koko talon hereille.

 

Onneksi sentään synnytys sujui hyvin Isabellen paniikkia lukuunottamatta ja Zelda synnytti tyttölapsen, jolle annettiin nimi Julienne ja luonteenpiirteet ovat yksinäinen susi ja kömpelys.

 

Samuel oli ylennyt poliisi-urallaan niin pitkälle, että hänen piti kuntoilla pärjätäkseen töissään. Kuntoilun hän suorittaa keskellä pienen pientä olohuonetta.

 

Onneksi aika meni nopeasti ja Carabellen oli aika kasvaa taaperoksi.

 

Tässä vielä kuva Carabellestä taaperona. Carabelle on ainut lapsista, jolla on vaaleat hiukset. Kaikki muut ovat perineet hiustensa värin isältään.

 

"Emmehän me hanki enempää lapsia? Nämä viisi nyt riittävät vai mitä kulta." Samuel sanoi rakkaalleen. "Kyllä ne riittävät, mutta enhän minä enään voi tulla raskaaksi. Täytänhän huomenna jo niinpaljon, että lasten hankkiminen olisi mahdotonta!" Zelda sanoi ja suuteli miestään "Mutta kun lapsia on noin paljon, niin eikö tuota perijää pitäisi jo miettiä?". "Katsotaan sitä myöhemmin, kunhan ne ovat jo hieman kasvaneet." Samuel sanoi ja meni nukkumaan.

 

Seuraavana päivänä tietenkin oli Zeldan aika vanhentua.

 

Tämännäköinen vanhus Zeldasta sitten kasvoi.

 

Tuona iltana perheellä oli kaksoissynttärit. Nimittäin Zeldan lisäksi Jacques kasvoi.

 

Jacques puettiin jälleen siniseen. Hiukset ovat tosin samanlaiset kuin taaperona.

 

Zelda ja Samuel viettivät vauhdikkaan yön juhlien omalla tavallaan syntymäpäiviä.

 

Yöllä Danielle juoksi vessaan oksentamaan. Tyttö ei sentään voi olla raskaana, joten se taisi olla vain pilaantuneesta ruoasta johtuva oksennus.

 

Tämä oli sitten Daniellen pahin tapa. Aina kun Zelda lähti koneelta hoitamaan lapsia tai muualle, Danielle syöksyi tietokoneen kimppuun.

 

Juliennenkin syntymäpäivä lähestyi ja nyt hänen oli aika kasvaa.

 

Julienne kasvoi taaperoksi.

 

Juliennekin peri isänsä hiustenvärin. Tyttö puettiin violettin, sillä se taisi olla hänen lempivärinsä. Violetti sopi tytölle hyvin.

 

Samana iltana taas vietettiin tuplasynttäreitä. Nimittäin Daniellekin vietti syntymäpäiviään.

 

Tyttö kasvoi teiniksi.

 

Näin kaunis Daniellestä kasvoi. Daniellestä kyllä näkee, mikä on hänen lempivärinsä.

 

Illalla Carabelle innostui uudesta TV:stä ja katsoi sitä Isabellen ja Jacquesin kanssa, joka ei tosin näy kuvassa, mutta istui Isabellen vieressä.

 

Myöhemmin Isabelle lähti kaupungilla ja tapasi siellä Emil Wolff:in.

 

Heidän välit lämpenivät ja pian Isabelle ihastui Emiliin.

 

He suutelivatkin ensimmäisen kerran, jonka jälkeen he lähtivät syömään yhdessä.

 

Isabelle söi nopeasti oman ateriansa, kuntaas Emil nautti omastaan.

 

He suutelivat "pikku pusun" jäähyväisiksi, sillä kello oli niin paljon, että oli mentävä kotiin.

 

Näihin tunnelmiin jätänkin tämän osan. Seuraavaksi väsäänkin taloesittelyn uudesta remontoidusta talosta.