Jes! Nyt sain kuvat kuvattua ja kirjoittaminen edessä. Tapahtumat menevät todella nopeasti tässä mm. sen, että haluan tämän nopeasti julkaistua ja kone lagannut ja itse olen mokaillut hieman. Lukemaan!

 

Helle synnytti pienen pojan, jolle luonteenpiirteiksi arpoutuivat urheilullinen ja kurinalainen. Poika nimettiin Ramoniksi.

 

Helle vei ensimmäiseksi kuopuksensa kehtoon nukkumaan.

 

Supistukset jatkuivat eli Helle saisi ainakin kaksoset ellei jopa kolmoset.

 

Onneksi tämä poika jäi sentään viimeiseksi. Pikkuinen nimettiin Pabloksi ja luonteenpiirteiksi arvottiin ystävällinen ja urheilullinen. Nyt Thelemeiden talous on täynnä, eikä uusia perheenjäseniä mahdu. Eli toistaiseksi lisää lapsia ei ole tulossa.

 

Perheen arki ei ole ainakaan tylsää. Thelemeiden tontilla vaeltelevat haamut lennättelevät öisin mitä kummallisimpia esineitä. Tässä Zelda taisi hieman innostua lennättämään pottaa.

 

Koda ja Xena ovat hyviä oppilaita ja yksi syy voi olla siinä, että molemmat tykkäävät lukea ja monestikin heidät löytää ruokasalista jonkinmoinen kirja kädestään.

 

Xena oli tutustunut koulussa erääsee todella kivaan poikaan Kosla Isosaareen. Xena sopi tapaamisen Koslan kanssa rannalle.

 

Xena unohtui kaunistautumaan peilin eteen ja melkein myöhästyi tapaamisesta. Hän lainasikin Blaken autoa, jotta pääsisi mahdollisimman nopeasti rannalle Koslan luo.

 

Kosla odottikin jo rannalla kovin kyllästyneen näköisenä, mutta heti Xenan nähdessään hymy nousi pojan huulille.

 

He juttelivat kaikesta ajankohtaisesta.

 

Xena oli ollut ihastunut Koslaan jo tovin ja yritti pientä flirttiä. Se Xenan onneksi tepsi ja Xena oli rakkauden huumassa.

 

He lähentyivät todella paljon ja iltakin alkoi jo hämärtyä.

 

Rannalle saapui myös Uuno Jäntti, joka otti kamerakännykkänsä ja otti Xenasta ja Koslasta pari kuvaa. Mihin lie hän aikookaan kuvia käyttää...

 

Kellon lähestyessä kahtatoista välit lämpenivät pikkuhiljaa. Pian heidän molempien tulisi mennä kotiin.

 

Ennen kotiinlähtöä oli kuitenkin loppuhuipennuksen aika.

 

Tuona iltana oli myös Fariksen synttärit.

 

Fariksesta kasvoi todella söpö emopoika.

 

Samana iltana myös kaksoset kasvoivat. Ensimmäisenä Ramon.

 

Ramonista tuli ylisöpö pörröpää. Ramon peri nähtävästi Zeldalta tulleen vaalean hiusten värin.

 

Pablokin nostettiin pois kehdosta, jotta kasvaminen onnistuisi paremmin.

 

Tässä hänkin todella söpönä. Kuva on hieman hassu, sillä vaatteita vaihdettaessa unohdin melkein ottaa kuvan. Onneksi sain sentään tämän otettua.

 

Kaksoset löysivät heti kasvettuaan lastenhuoneen ksylofonin ja palikkalaatikon.

 

Xenan puhelinlasku oli kasvanut huimasti lähennettyään Koslan kanssa.

 

Kosla myös vieraili usein Thelemeillä ja sai aina todella lämpöisen vastaanoton.

 

Xena oli kyllästynyt Koslan vaatteisiin ja pyysi, voisiko hän hieman vaihtaa Koslan tyyliä. Poika suostui ja tässä lopputulos: todella komea nuorukainen.

 

Lauantai aamuna heti kello kahdeksan Koda ja Faris patistettiin lastenhuoneeseen opettamaan Ramonia ja Pabloa puhumaan. Fariksen sanaopetusvalinnat ovat kyllä kovin kummalliset, mutta ei Kodallakaan taisa olla yhtään sen paremmat. Tärkeintähän on kuitenkin, että jotenkin Pablo ja Ramon osaisivat puhua.

 

Kaksosten synnyttyä yläkerran harrastehuone muuttui makuuhuoneeksi.

 

Sinne sijoitettiin kaksi sänkyä sekä kaksi kirjoituspöytää. Huone on suunniteltu Ramonille ja Pablolle, kunhan pojat sitten pois kehdosta kasvavat.

 

Illalla juhlittiin Wandan synttäreitä.

 

Wandan uudeksi luonteenpiirteeksi arpoutui kleptomaani. (Pahoittelen, miltä kuvan ruohikko näyttää, sillä minulla on vielä vähän asetukset pielessä ja peli lagailee ja on hidas.)

 

Hellellä oli vielä pari päivää äitiyslomaa jäljellä ja sen hän käytti opettamalla kaksosille kävelemistä ja pottailua.

 

Wanda oli heti ensimmäisen koulupäivän poissa koulusta, sillä tytöllä oli todella kipeä kurkku. Päivän hän katseli tv:stä kauhuelokuvia.

 

Koulun jälkeen Faris ja Xena istuutuivat eteiseen tekemään yhdessä läksyjä. Xena halusi puhua Fariksen kanssa rahasta, mutta eihän poika vielä osannut keskittyä lukion vaikeisiin kotiläksyihin ja puhumiseen samaan aikaan.

 

Todella pian juhlittiin kaksosten synttäreitä, sillä onnistuin mokaamaan jälleen ja oli pakko laittaa pojat ikääntymään. Tässä on lapseksi kasvanut Ramon.

 

Ja tässä sitten Pablo. Todella samannäköiset pojat kyllä ovat, eikä heitä kyllä tunnistaisi kuin vain vaatteista ja hiusten väristä, sillä Ramonilla on hieman tummemmat hiukset kuin Pablolla. Ramonin hiuksissa on myös enemmän tummia raitoja.

 

Pojat lähtivät heti kasvettuaan ulos hippasille. (Ruohikko taas vammaa.)

 

Ulos tuli myös pällistelemään kaunis paparazzi.

 

Ramon taisi heti iskeä silmänsä naiseen. Valitettavasti Ramon on vielä aivan liian nuori hänelle.

 

Tässä oli sitten tämä osa. Kamalasti synttäreitä osassa ilmaantui ja kaksosten kasvaminen oli pakko aikaistaa, sillä Ramon muuttui lapsen ja taaperon ns. risteytykseksi, kun käynnistin pelin uudestaan.