Pitkästä aikaa taas uusi osa. Osassa näkee vähän mitä kaikkea uutta Täyttä elämää -lisäosa tuo mukanaan, ja teidän onneksi myös perheen teinit ovat innokkaina kokeilemaan uusia toimintoja. 

 

"Xena.. Sua kaivattaisiin.." sanoi yksi Xenan luokkalainen poika.

 

"Oletko sinä Xena Theleme?" Poliisivirkailija kysyi. "Olen, miten niin?" "Naapureiltanne on tullut valitus, että täällä olisi meneillään alaikäisien ryyppybileet ja musiikki on kuulemma kuulunut monen kilometrin päähän talostanne."

 

"Eivät nämä mitkään ryyppybileet ole! Ihan tavalliset kotibileet!" Xena ärähti. "Missä vanhenpanne ovat? Minun tulisi jutella heidän kanssaan." "Ne on matkoilla." "Eli vanhemmat eivät ole mitenkään tietoiset näistä? No nämä juhlat ovat ohi ja vieraat saavat lähteä omiin koteihinsa nukkumaan, kello on jo paljon." Poliisi käskytti. "Mä päätän millon nää bileet on ohi ja se aika ei ole vielä!!" Xena sanoi inholla katsoen poliisia.

 

"Ei, vaan minä sanon milloin nämä ovat ohi ja ne ovat ohi NYT!" Poliisi huusi Xenalle, että muutkin vieraat kuulivat. "No okei.." Xena lopulta alistui kohtaloonsa.

 

Poliisin ja viraiden lähdettyä yhä Kodalla oli meno päällä. "Kai minäkin saan juhlia ja tämä on meidän koti!" Koda puolustautui Xenan vihaista katsetta.

 

Lähes heti kaikkien vieraiden lähdettyä perheen pihan viereen pysäköi auto.

 

Helle ja Blake olivat tulleet kotiin lomaltaan. Poliisi oli soittanut Blakelle päästyään poliisiautoon, jonka jälkeen hän lähti vauhdikkaasti seuraavaa rikosta kohti.

 

Ja niimpä Blake suunnisti alakertaan, missä juhlat pidettiin. "Koda.." Blake sanoi ja katsoi tuimasti esikoistaan.

 

"Koda, kuinka saatoit antaa Xenalle luvan järjestää juhlat?" Blake kysyi vihaisena. "Xena kysy niin kiltisti, niin enhän mä sille ei olisi voinut sanoa. Ja kyllä mekin joskus haluamme juhlia, kun emme kavereiden bileisiin pääsen, joten järjestimme ne omaan kotiimme." Koda selitti.

 

"Täällä olisi voinut tapahtua vaikka mitä, kun päästin Xenan emännöimään! Hän olisi seuraavana sytyttänyt talomme tuleen ja sitten tulta olisi seurannut hyökyaalto ja maanjäristys! Miettisit vähän, mitä itse teet ja kenelle annat luvan tehdä mitä omaan mieleen putkahtaa. Ja meidän huonoksi onneksi Xenan pieneen mieleen voi tulla ihan mitä vain!" Blake huusi. "Olet kotiarestissa kaksi viikkoa."

 

Sitten oli Xenan vuoro saada huudot.

 

"Xena, sinä olet Thelemeiden seuraava perijä ja sinun on pidettävä jalat maassa, niin kauan kun olet alaikäinen, kunhan aikuistut saat pitää vaikka joka ilta bileet, koska silloin sinä ja vain sinä olet vastuussa talostamme ja suvun jatkamisesta. Ja perijän tehtävä on jatkaa sukua, eikä tapattaa itseensä missään kotibileissä, perijän tulee huolehtia talosta ja että se pysyy pystyssä. Ymmärrätkö mitä tarkoitan?" Blake raivosi Xenalle.

 

"Joo, mut Koda anto luvan.." "Koda anto luvan.. Koda anto luvan..! Vaikka kaikki muutkin olisivat luvan antaneet niin silti sinulla on myös toistaiseksi oma pääsi tallella ja omat aivot, joilla voit hyvin ajatella ja miettiä tekemisiäsi! Olet kotiarestissa kaksi viikkoa." Blake sanoi Xenalle, joka näytti todella surulliselta ja ymmärtäneen, miksi hänen isänsä hänelle saarnasi.

 

Faris oli Kodan ja Xenan saarnan aikana hipsinyt ulos kiusaamaan naapureita.

 

Hän ei tiedä, että hänen isänsä etsii häntä.

 

No onneksi kuitenkin Blake löysi Fariksen naapurin pihalta.

 

Hän sai saman saarnan kuin Koda ja Xena. Faris puolustautui, sillä ettei hän siellä tanssinut innokkaana tanssilattialla. Fariksen onneksi Blake löyhensi pojan rangaistusta ja hän sai vain parin päivän telkkarinkatsomiskiellon, joka ei Farista haitannut, sillä ei hän paljoa tv:tä katsellut.

 

Illalla juhlittiin Wandan synttäreitä. Wandasta kasvaisi teini ja hän olisi mukana myös samanlaisien juhlien järjestämisessä, kuin Xena järjesti.

 

Tämännäköinen Wandasta kasvoi.

 

Samana iltana tuli koulusta tanssiaisilmoitus, eli tanssiaiset olisivat parin päivän päästä. Nuoret saivat luvan lähteä ja alkoivat etsiä itselleen seuralaista.

 

Faris soitti ensimmäisenä Xenan bileissä tutustuneelle Taralle. "Moi. Tietkös, kun koulussa on parin päivän päästä ne tanssiaiset? Niin, et haluisiks sä lähtee mun pariksi sinne?" Faris kysyi. Hän sai postitiivisen vastauksen, jonka jälkeen Faris kutsui Taran kylään.

 

Siellä sitten nuoret kuhertelivat romanttisesti perheen autotallin edessä lähelle kahtatoista. Vielä Fariksella ei ollut rohkeutta pyytää Taraa tyttöystäväkseen, mutta pian senkin aika koittaisi.

 

Wanda meni käymään luokkakaverinsa Kaapon luona. Kaapo kysyi Wandaa tanssiaisiin ja Wanda suostui. Saman illan aikana myös pari alkoi seurustelemaan.

 

Koda kysyi samassa koulussa olevalta Maijalta, josko tyttö suostuisi Kodan seuralaiseksi ja tyttö suostui. Koda ei tosin ollut varma, pääsisikö viettämään tanssiaisia, sillä hänellä olisi synttärit juuri ennen tanssiaispäivää. Taustalla oleva paparazzi pääsi nappaamaan kuvia Kodasta ja Maijasta ja ne löytyivät seuraavan päivän lehdestä, mutta ei se onneksi heitä häirinnyt.

 

Yöllä perheen tontille hiippaili murtovara. 

 

Varas yritti päästä pian piiloon, myös kuvastani, mutta onneksi olin häntä nopeampi.

 

Varkaan hiippaillessa kohti etuovea, hän pysähtyi nopeasti paikalleen. Nyt hän vasta tunnisti keille hän yritti oikeasti murtautua.

 

Sisällä Faris heräsi varkaaseen ja soitti poliisit paikalle. Hän ei jaksanut keskittyä enenpää tapahtumaan ja meni takaisin nukkumaan.

 

Ulkona varas tutustui Helleen.

 

Hellen luonteenpiirre arjen sankari pakotti hänet tappelemaan varkaan kanssa.

 

Helle voitti tappelun, jonka jälkeen varas vietiin poliisiautoon.

 

Helle oli sillävälin hipsinyt vessaan, jossa Blake oli samaanaikaan suihkussa. Poliisin pään yllä oleva kuvake tarkoittaa, että hänelle on juuri tapahtunut jotain, jonka voisi tallentaa muistoihin.. Eri asia on, että mitä hänelle on tapahtunut: joko hän on hilpeä nähdessään Blaken suihkussa tai sitten se on siitä varkaasta..

 

Poliisin lähdettyä Helle meni pitämään Blakelle seuraa suihkuun.

 

Yläkerrassa samaan aikaan Ramon oli käynyt suihkussa ja hän oli saanut suihkuväriä päällensä. Wanda oli hieman kasvettuaan alkanut levitellä kepposia pitkin taloa.

 

Seuraavana iltana Blake opetti Hellelle taistelulajeja, ja niitä hän sitten vielä harjoitti takapihalla sijaitsevien harjoituspaikkojen avulla.

 

Sitten vietettiin Kodan synttäreitä. "Mä en kasva ennenkuin äitikin hurraa mulle!" Koda uhasi ohimenneelle äidilleen.

 

"No okei." Helle myöntyi ja hänen esikoisensa kasvoi aikuiseksi.

 

Kodasta kasvoi todella komea nuorukainen.

 

Heti kasvettuaan Koda etsi itselleen oman kodin Sunset Valleystä. Hän ei nimittäin jaksanut enään pikkusisaruksiaan, varsinkin Xena oli kiintynyt Kodaan ja oli jatkuvasti kyljessä kiinni.

 

Tanssiaisaamu alkoi heti Fariksen ja Wandan tappelemisilla.

 

Faris raivostui ilkeälle siskolleen ja huusi tälle päin naamaakin, mutta se ei vienyt Fariksen viestiä perille. Faris ei olisi jaksanut tapella Wandan kanssa, sillä hän odotti niin tanssiaisia, eikä halunnut jäädä kotiin rangaistustaan kärsimään.

 

Kuitenkin he päätyivät toistensa kimppuun ja Faris voitti Wandan kunnon tappelussa.

 

Blake tuli hetki läksyttämään Wandaa. "Faris aloitti!" Wanda valehtelemalla yritti saada Farikselle suuremman rangaistuksen kuin itselleen.

 

Blake laittoi Wandan jäähylle seinää vasten seisomaan ja aloitti Fariksen läksyttämisen.

 

Niimpä lopputulos oli se, että molemmat seisoivat samaa seinää vasten ja miettivät omiaan. Xena tyynenrauhallisesti luki kirjaa muiden riehuessa nenän edessä.

 

Sitten limusiini tuli hakemaan perheen nuoria tanssiaisiin. Siellä Xena valittiin tanssiaisien kuningattareksi ja hän sai siitä kruunun itselleen. Faris valittiin kuninkaaksi ja hänkin sai kruunun muistoksi.

 

Jälleen vietettiin synttäreitä ja nyt oli kaksoset vuorossa. Ensimmäisenä vuoron sai Ramon.

 

Tässä hän teiniksi varttumisen jälkeen.

 

Ja sitten pikkuveli Pablo.

 

Hänestäkin varttui komea nuori. Kaksosista kasvoi hyvin isänsänä näköiset teinit. Siksi oli ehkä hieman vaikeaa saada vaatteiden ja hiusten avulla heistä omannäköisensä.

 

Tässä oli sitten tämä osa. Seuraavaa osaa olen jo aloitellut, mutta kuvien kanssa on vielä sellaista sähläämistä, enkä tiedä jättäisikö sen jo valmiiksi ja kirjoittaisi vai jatkaisiko vielä kuvien ottamista. Se sitten ilmestyy varmaan aika pian, mutta mitään vielä en uskalla luvata.